Gladijatori, savršeni ratnici i najveći sportisti svog vremena. Antički ideal mačo muškarca sa savršeno definisanom fizičkom konstitucijom.

Hranite se kao gladijatori

Gladijatori, savršeni ratnici i najveći sportisti svog vremena. Antički ideal mačo muškarca sa savršeno definisanom fizičkom konstitucijom. Sigurni smo da ovu sliku mnogi dele kada razmišljaju o atletama antičkog Rima. Sigurni smo i da mnogi muškarci upravo tako sebe zamišljaju dok provode vreme vežbajući u teretani.

Gladijatorska dijeta je bila čista suprotnost današnjem konceptu sportske ishrane pune proteina koji dolaze iz mesa. Istina, njihova dijeta je bila bogata proteinima, ali oni su u uglavnom dolazili iz zrnaste hrane i biljaka. Na gladijatorskom meniju se najčeće mogla naći ovsena kaša, kuvani ječam i pasulj. Često su ih baš zbog toga i zvali HORDERAII, tj. ljudi od ječma.

 

 

Ono što vam mi predlažemo je svakako Fit Projakat koncept, koji je napravljen samo za vas i prema vašim potrebama. Ukoliko se budete pridržavali programa koji predviđa naš plan ishrane i trenigna, vaše telo će biti zdravo i vitalno.

Uspećete da se rešite onih dosadnih par kilograma viška bez mnogo žrtvovanja u ishrani, jer ćete sigurno pronaći neke od svojih omiljenih namirnica sa naše liste.

Mediteransku ishranu svakako preporučujemo kao ulazak u zdraviji način života, i oslobađanje od gaziranih pića i industrijski prerađenih namirnica.