Ko smo mi ?

Jelena

Trudim se da pomognem svima da postignu uravnotežen životni stil. Sa obimnim iskustvom u treniranju pokušavam da stvorim okruženje za obuku koje ne samo da motiviše već i omogućava pojedincima da se stalno izazivaju pre svega na zabavan način.

Dejan

Moja filozofija se fokusira na stalnom usavršavanju dok radim na unapređenju blagostanja svojih klijenata osnaživanjem znanja, veština, podrške, vođstva i resursa kako bih im pomogao i inspirisao ih na putu ka zdravijem životu.

Ivana

 Fitnes nam pruža mogućnost da uživamo u zdravom aktivnom načinu života. Moja uloga je da motivišem i vodim svoje klijente da postignu svoje lične zdravstvene i fitnes ciljeve, kroz prilagođeni pristup redovnih fitness aktivnosti.

Danka

Pravilna nega o zdravlju i telu , nesto je sto treba da nam postane svakodnevna rutina, kako bismo ziveli zdravije i bolje. Moj cilj je da svoje klijente inspirisem i motivisem da kroz balansiranu ishranu i fitness program postignu svoj psiho-fizicko balans.


Nina

Kroz životno iskustvo stičemo snagu i samopouzdanje koji nam daju moć da se uvek suočimo sa svojim strahovima. Cilj mi je da svi moji klijenti na zdrav i izbalansiran način postignu psihofizičku promenu i da budu svesni toga da ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi više od onoga što misli da može.

Naša misija

 

Smršaj lako koncept je moćan i jedinstven pogotovo uz naše partnerstvo sa Herbalife Nutrition-om.

Kako bismo stvorili efektivne rezultate, skupili smo se kao grupa za podršku i najviše kroz zabavu pokazali korake za stvaranje zdravog aktivnog života.

Posvećeni smo poboljšanju lepote iz unutrašnjosti: uma, tela i duše.

 

Naše iskustvo

4
GODINE SA VAMA
486
ZADOVOLJNIH KLIJENATA 🙂
1
NEZADOVOLJNIH KLIJENATA
2
TONE IZGUBLJENIH KILOGRAMA
  • Stevana Brakusa
    Beograd, 11030